Cautare

10749 de rezultate pentru "liceul industrial nr 2 bucuresti" (3.84 secunde)
Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986. ... Mai tarziu, la Bucuresti, a realizat si prezentat emisiunile "Parte de carte" si "Te vezi la Stirile Pro TV".
Sectorul 1 detine cel mai mare buget din Bucuresti, dupa Primaria Capitalei, asa cum B365.ro a scris aici. ... Mai multe scoli si gradinite La capitolul educatie, primaria si-a propus ca, in acest an, sa demareze lucrarile de extindere, consolidare si restaurare la Gradinita nr.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad.
Vicepresedintele Partidului Conservator Marius Marinescu a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet, doar pentru alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European, nu si pentru referendumul privind uninominalul. ... Senatorul social-democrat Sorin Oprescu a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet, doar pentru alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European.
Astfel, pentru Departamentul de management educational si evaluare au fost propusi ca inspectori de specialitate Octavian Gavrila, managerul Grupului Scolar "Traian Demetrescu" din Craiova, alaturi de Carmen Petre, Nicolae Constantinescu (unul dintre putinii inspectori de specialitate ai ISJ care au fost pastrati - n.r.) si Lilia Pascaliu, de la Scoala nr.
Ministerul Transporturilor vrea sa restranga pana la eliminare numarul elevilor care sa urmeze scoala de soferi chiar la liceul unde invata. ... "Este cea mai mare discriminare posibila care se face elevilor, nepermitandu-le sa urmeze cursurile scolii de soferi cu profesorii de la liceul unde invata.
S-a nascut la 23 septembrie 1948, in Moreni, judetul Dambovița, din parinți simpli, dar cu mare dragoste pentru el si ceilalți 2 frați, cu tatal mecanic auto de camioane si mama vanzatoare la Paine, de unde i s-a tras porecla, cand era mic, de Franzeluta.
Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta.
La Liceul Alexandru cel Bun din Tighina, ochii iscoditori sunt mmai tineri: ... Baieti care le-ameninta pe profesoarele de la liceul romanesc cu "oricum n-ai ce sa-mi faci, ca pe tine nu te asculta nimeni".
Ford le cere autoritatilor romane sa grabeasca extinderea Parcului Industrial de la Craiova si sa construiasca infrastructura care sa asigure legaturile spre Bucuresti. Conducerea fabricii Ford de la Craiova a avut ieri o intrevedere cu noul prefect de Dolj, Florin Stancu, si cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa.
(membru si al Clubului de la Bucuresti), si Mario Sepi, Presedinte al Comitetului Economic si Social din Parlamentul European, Ion Iliescu a prezentat o expunere al carei text il puteti citi in continuare .
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
La ora actuala, orice investitie la nivel industrial ar trebui sa treaca in plan secundar, iar principalele fonduri sa fie orientate catre sprijinul populatiei afectate“. ... De asemenea, trebuie mobilizat potentialul industrial al Romaniei, pentru ca producem si noi ciment, pompe, excavatoare, beton.
Venituri prea mici din parcul industrial Alt mar al discordiei in partenerii din coalitia guvernamentala a fost punctul 7, privind bugetul de venituri si cheltuieli al SC Parc Industrial Craiova SA, firma a consiliului judetean condusa de alt om de baza al PSD, Marin Nicoli.
Parcul industrial turistic si de agrement Snagov a fost aprobat sa se construiasca, printr-o hotarare de Guvern data la sfarsitul lunii septembrie, pe terenul complexului agrozootehnic Vlasia, situat in localitatea Snagov din judetul Ilfov. Parcul urmeaza sa fie administrat de societatea comerciala "Parcul industrial si de agrement Snagov".
Organizarea editiei din acest an a Zilei Orasului va costa bugetul local 3,2 miliarde de lei, asa au stabilit ieri consilierii locali satmareni. Consiliul Local Satu Mare a stabilit ieri la 4,5 euro/mp pretul minim pentru care vor fi concesionate parcelele din Parcul Industrial.
Guvernul va incepe procedurile legale pentru anularea titlului de parc industrial acordat "Parcului turistic si de agrement Snagov", precum si demersurile necesare pentru rezilierea contractului de asociere in participatiune si a contractului de administrare incheiat in cazul Dracula Park, anunta Mediafax.
Contrar tendintei occidentale prin care marile corporatii investesc masiv in creativitate, la noi majoritatea inventiilor sunt realizate de persoane fizice si doar o mica parte in mediul industrial.
google-analytics.com